Edison recicla en el Penyalab

El “Kit Viajero” Edison viajó hasta el Penyalab de Vistabella del Maestrat (Castelló), una asociación sin ánimo de lucro que trabaja para crear vínculos entre el mundo digital y las personas que viven en el mundo rural. Allí han hecho una experiencia muy bonita con los Edison, que han programado para reciclar. ¡Os dejamos con su post!

Edison recicla paper i envasos

Serem capaços d’ajudar al robot Edison a reciclar les escombraries?

Com jugar?
Objectiu: Controlar l’Edison per a que col·loqui cada escombraria en el contenidor pertinent.

A què hem jugat?
Amb aquesta activitat el que pretenem és que els infants segueixen explorant com controlar al robot Edison per mitjà del comandament de la TV. A la vegada treballem aspectes relacionats amb la selecció de les escombraries i el reciclatge.

Deixem a l’abast dels infants el diferent material: els codis de barres, els comandaments, els blocs d’escombraries i 2 recipients. En dies anteriors els infants ja havien programat els Edison amb els comandaments de la TV, per tant, el primer que fan és escanejar els codis de barres.

Una vegada programat l’Edison no triguen gaire a adonar-se que els blocs de construcció tenen imatges de diferents escombraries (papers de diaris, envasos,…). Els infants col·loquen els recipients a l’altra punta de l’aula i fan que l’Edison transporti els diferents productes al contenidor corresponent.

Post original: http://www.penyalab.org/edison-recicla-paper-i-envasos/

Leave a Reply

Your email address will not be published.